Big Ben karameller er ofte synonym med sidste skoledag i folkeskolen. Denne tradition går kort sagt ud på, at de ældste elever kaster med karameller til de yngre elever for at fejre, at de ældste nu er færdige med folkeskolen, og er klar til at komme videre ud på livets vej. Afgangseleverne klæder sig ofte ud. Samtidig er det en tradition på fleste skoler, at de ældste elever også sørger for, at der er en eller anden form for underholdning, som både involvere lærerne og at genopfriske minder fra alle de forgangne skoleår. For langt de fleste er dette en festdag, som skal fejres på den bedst mulige måde. Det er her, at karameller kommer ind i billedet. Selvom det ganske vidst er meget populært at skyde med vandpistoler efter de yngre elever, så er det Big Ben karamellerne, som de yngre elever ser frem til, når sidste skoledag nærmer sig.

Det skal være sjovt at kaste med karameller

Det er næsten et klassisk trick at lægge karamellerne i fryseren dagen inden, at de skal bruges. Men pas på, det gør ondt at få en kold Big Ben karamel i hovedet. Det kan også gå ud over tænderne, når det uvidende offer sætter tænderne i en frossen karamel. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan have det lidt sjovt. Hvis du egentlig hellere selv vil spise karamellerne, så kan du gøre det, at du udskifter karamellerne med et stykke firkantet pap eller sammenfoldet papir. Du kan også gøre det, at du dypper karamellerne i frugtfarve. Hvis du er rigtig opfindsom, så kan du samtidig blande lidt hvidløgspulver eller chillipulver i frugtfarven. Efter denne lille omgang, så skal du blot putte karamellerne i fryseren. Når karamellerne er frosset, så kan du pakke karamellerne ind igen. Dette skal nok få de små elever til at kigge en ekstra gang, både når de pakker karamellen op, og når de smager på den.

big ben karameller

 

Big Ben karameller passer til mange lejligheder

Når du skal ud og købe Ben Big karameller, så det selvfølgelig vigtigt at have nok. Derfor giver det ofte bedst mening at købe en stor portion. I de fleste supermarkeder kan du, som regel, kun finde mindre poser og dette kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Derfor er det ofte nødvendigt at kigge andre steder, såsom slikbutikker, kiosker eller på nettet, hvis du ønsker at købe større ind. Det er også sjovest, hvis der er nok at kaste med, så alle de andre klasser, kan få en håndfuld eller to. Derfor er en det en god ide at være sikker på, at der er nok til alle. De fleste er vilde med smagen af karameller, og derfor vil der muligvis også let ryge et par stykker i familiens skød. Big Ben karameller er også fantastiske til mange andre festligheder. De fungerer blandt andet også perfekt, som fyld i en fastelavnstønde eller som fredagsslik. Samtidig er de også nemme at gemme, fordi de netop er pakket individuelt ind.