Indtil videre er der ingen beviser for, at skift til opvarmede tobaksvarer hjælper folk med at stoppe cigaretrygning.opvarmet epok

Hvis du ønsker at stoppe med at ryge, eller stoppe med at bruge nogen form for epok, er det ca. tre gange mere sandsynligt, at du holder op med at bruge NHS Stop Smoking Services sammenlignet med at gå alene. Disse tjenester kan diskutere de forskellige tilgængelige muligheder og yde support til at give dig den bedst mulige chance for at holde op. Hvis medicin ikke har fungeret for dig i fortiden, kan de også hjælpe dig med at prøve en e-cigaret til at stoppe.

Hvor populær er opvarmet epok?

I 2017 blev det estimeret, at 1,7% af voksne i Storbritannien havde prøvet et opvarmet tobaksprodukt. Dette sammenlignes med 19% af voksne, der havde prøvet en e-cigaret.

I et land som Japan er brugen af ​​varme, der ikke brænder produkter, relativt høj,” siger Stephens. ”Men i Japan er nikotinholdige e-cigaretter ulovlige, mens de i England er blevet aktivt forfremmet af offentlige sundhedsorganer. Dette kan være en af ​​grundene til, at varme ikke forbrænder er mindre populært i England. De er også dyrere end e-cigaretter og meget nyere på markedet. ”

Se vores bedste epok produkter

Men Stephens advarer om, at tobaksindustrien vil forsøge at skubbe disse produkter mere aggressivt over hele verden. ”Tobaksindustriens langsigtede fremtid afhænger af succesen med varme ikke forbrænding og e-cigaretter, så de vil kaste masser af penge på dette på enhver måde de kan.”

Nedturen på varmen brænder ikke

Stephens siger, at der stadig er mange ubesvarede spørgsmål om de korte og langsigtede sundhedsmæssige virkninger af brug af opvarmet epok, og at der er behov for længerevarende undersøgelser. Men selv hvis disse produkter er mindre skadelige end cigaretter, ville han ikke anbefale dem.

Hvis en slægtning af mig var en ryger, vil jeg råde dem til at prøve den konventionelle rute til nikotinerstatningsterapi, helst med støtte fra en Stop Smoking Service, for at stoppe,” siger Stephens. ”Og hvis det ikke virkede, vil jeg foreslå, at de prøver en e-cigaret og søger support hos en Stop Smoking Service.”

Når vi udvikler tobakskontrolpolitikker, er vi nødt til at tænke ud over den traditionelle cigaret. Ungdom er prisfølsom og ser ud til at eksperimentere med epok. Desværre spurgte Ungeundersøgelsen om risikoadfærd ikke om e-cigaretter eller vandpipa – to produkter, der fortsat vinder i popularitet.

Sådan er de bedste produkter

Reduktion af brug af teenagertobak vil kræve omfattende tobakskontrolpolitikker, der anvendes lige og inklusive alle tobaksvarer, herunder tyggetobak og cigarer. Hvis vi kan tilpasse vores politikker, så populationer, der er mere prisfølsomme, ikke let kan erstatte produkter, kan vi begynde at se de samlede reduktioner i tobaksbrug. Hvis det er tilfældet, er vi klar til en fest.