Som katteejer kan man godt nogle gange være en smule træt af en kat, der bare løber rundt gennem hele huset og en pludselig lyd af noget, der bliver væltet. Ens kat kan nemlig godt til tider blive fuldkommen rastløs og tosset, selvom den egentlig har muligheden for at komme udenfor. Det kan derfor være lidt underligt, når den så ikke selv vælger at gøre noget ved det, da den egentlig bare har taget valget om at spille tosset indenfor. Man kan dog selv prøve på at gøre noget ved det, hvis man bare til sidst er blevet fuldkommen træt af det. 

En af de nemmeste måder at håndtere det på, det er bare ved at direkte bare tage ens kat og sætte den udenfor. På den måde behøver den nemlig ikke selv at tage valget om at gå udenfor, da den så bare bliver båret hele vejen der ud. Det er dog ikke altid, at det hjælper helt så godt, hvor den så bare går med indenfor igen. Derfor kan man nemlig også bare vælge at investere i en hel del legetøj, hvor man så i hvert fald kan holde ens kat beskæftiget i meget lang. Når katten nemlig allerede er lidt vild, så skal der ikke særlig meget til før, at den synes at alting er farligt og skal nedkæmpes. 

Vælg noget forskelligt 

Med en lille nysgerrig kat, der nogle gange bare har brug for at kæmpe mod alt, den ellers kan finde, så er det nemlig en rigtig god idé, hvis man husker at have en hel del legetøj. Selvom katte godt kan være meget optaget af at jagte natsværmere, sommerfugle eller lignende ting, så kan de også godt have brug for legetøj. Bare fordi at de vælger at kæmpe mod en bestemt plasticpose, så er det ikke ens betydende med, at katte slet ikke har brug for legetøj. Katte er nogle mystiske væsner, der altid har brug for et eller andet at lege med. 

Det er især derfor, at det er en rigtig god idé, hvis man går ud og investerer i en del forskelligt legetøj. Når man køber legetøj til katte, så kan man nemlig godt have en tendens til at købe få ting, der ikke rigtig er så meget sjov over. Man skal derfor købe flere forskellige ting og gå efter noget forskelligt, så ens kat altid har noget specielt at lege med. En rigtig populær ting er en pind med fjer for enden, hvor man kan køre den rundt på gulvet og foran katten. Den bliver nemlig helt rundt på gulvet, når den suser efter pinden gennem køkkenet og stuen. 

Et abonnement på kattelegetøj 

Der er selvfølgelig forskel på katte, hvor nogle af kattene bare ikke er så glade for legetøj billigt kattelegetøj. Det kan især være de ældre katte, der bare ikke er så vilde mere. Hvis man til gengæld bare har en kat, der er helt tosset med al slags legetøj, så har man faktisk muligheden for at vælge et abonnement, hvor man personligt kan få sendt en kasse med forskelligt legetøj. Så får man nemlig en pakke, hvor der er noget simpelt legetøj og måske nogle godbidder, som man kan bruge.