Der findes mange forskellige måder, hvorpå man kan løfte stemningen i et selskab. Uanset anledningen kan man som regel finde folks smil frem ved at benytte sig af lidt spøg og skæmt. Der findes mange forskellige produkter i denne kategori, man kan finde alt lige fra vampyrblod til falske ører og hundelorte. Mange bruger produkterne fra kategorien spøg og skæmt til at pynte huset op med i forbindelse med halloween eller forskellige temafester. Til piratfesten kan man f.eks. pynte op med skattekister, sabler, edderkoppespind og gummiedderkopper.

Spøg og skæmt

I forbindelse med fastelavn og halloween kan man bruge mange andre ting fra spøg og skæmt til at pynte hele huset op med, både indvendigt og udvendigt, således at man får den rette stemning. Det kan i mange tilfælde være nyttigt at finde inspiration til dekoration på sociale medier, da især amerikanerne er fremme i skoene på dette område. Har man en idé kan man altid føre den ud i livet, da det kun er fantasien, der sætter grænser når det kommer til spøg og skæmt. Ligeledes kan man bruge disse ting til at skræmme livet af folk på en sjov måde.

Skræm livet af folk med spøg og skæmt

Hvis man har en moster, en kollega eller en anden bekendt, der er bange for f.eks. slanger eller edderkopper kan man altid foretage nogle sjove kovendinger til en komsammen. Dette kunne f.eks. være at gemme små plastikedderkopper mellem tallerknerne på bordet eller gemme en slange på den stol vedkommende skal sidde på. På denne måde kan man få grin og smil frem hos sine gæster, også hos den det går ud over, da langt de fleste kan se det sjove i spøg og skæmt, når først forskrækkelsen har lagt sig. Man bør dog altid skræmme med måde, da det ikke er meningen at andre skal blive kede af det, men kunne se det sjove i ens julelege. Derudover skal man tænke over, at langt de fleste vil hævne sig på én næste gang man bliver inviteret ind i deres hjem.

Brug spøg og skæmt som accessoires til din temafest

I denne kategori af sjove sager og andre løjer finder man også ting såsom pinata, der i Spanien og Sydamerika er yderst populære. En pinata er tilsvarende til en fastelavnstønde, da man kan komme frugt og slik i, hvorefter denne skal slås på med et bat eller en pind efter tur. På samme måde kan man bruge ting i spøg og skæmt kategorien til at pifte ens kostumer op med. Dette kunne f.eks. være falsk blod på et læge eller monsterkostume, lightere med stød til gangsteren, vandpistoler til politibetjenten og meget mere. Som tidligere nævnt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan få ud af produkterne i denne kategori. Ligeledes finder man også ting, der kan bruges til at pifte festen op med såsom horn, selvlysende gadgets, kagelys og meget andet, der enten kan larme eller lyse for sjov.