Hvorfor skal alle have ure på armene og deres smartphones. Jeg forstår simpelthen ikke hvorfor man ikke bare kan nyde tiden på en flot dekoreret væg i sigt eget hjem. Der er så mange forsøg på at gøre tiden tidsløs med smarte armbåndsure og ure på telefonen eller headsettet. Jeg foretrækker at få tiden på mit flotte bornholmer ur. Der er kun hvad der bør være, og så masse flot dekoration. Min fugl i uret kan nynne rap som tilbage i tiden. Du ved hvad jeg snakker om, den gode bigge og tupac. Uret bør altså bare kunne stå i hjemmet og flexe tiden til sin forbruger. Der skal ikke være alt muligt underligt kronografisk og smarte funktioner. Det skal bare kunne vise tiden. Ure er jo noget man se på småbørn idag, de værdsætter ikke tiden som jeg gør. Billige ure har de, men hvor fede er de virkelig.  Hvor lang tid siden er det at du har set et fedt ur som faktisk hænger på væggen? Hvis du spørger mig så ville jeg sige idag. Jeg ser mit ur hver eneste dag, og jeg værdsætter det. Tænk hvis nu man ikke kunne følge med i tiden, sikke et liv. Det er jo vigtig at indeksere sin dag efter tv avisen, så jeg kigger flere gange i timen på mit ur. Uret har flotte guld detaljer, og med en rappende fugl. Det er altså et fedt ur. Hvis du har lyst til at komme forbi og se det, så skal du være velkommen. Du skal blot gætte hvem jeg er. Mit ur er nok det fedeste der findes i verdenen, og jeg er overhovedet ikke en fiktiv forfatter som er helt væk på diverse. Jeg skal jo bare fortælle jer om mit ur som i aldrig kommer til at finde fordi i ikke kan gætte hvem jeg er. I får lige en ledetråd. Mit navn er toni, ure toni.

ure
ure